Esküvő

Kattintson a képre a galléria megnyitásához

"Van, akinek az esküvő csupán egy rendezvény"

Van, akinek az esküvő csupán egy rendezvény. Számunkra egy mesevilág, egy megvalósult álom, varázslatos események helyszíne. Számotokra életetek egyik legfontosabb napja. Pontosan tudjuk, hogy ez milyen felelősséget jelent, ezért a közösen megálmodott koncepciókat, a legjobb szakemberekből álló csapat segítségével valósítjuk meg.

A Dreamcatcher Team annak érdekében alakult, hogy minél tökéletesebben és egyszerűbben tudjunk segíteni a leendő házasulandó pároknak. Mit is takar ez pontosan? Csapatunkat profi sminkes, fotós, fodrász, virágkötő-decorator, ruhatervező-designer erősíti, és a rendezvényszervező koordinálja az egyes feladatköröket a minden részletében tökéletesen szervezett esküvő érdekében.

Alig várjuk, hogy szerelmi történetetek részesei lehessünk, és együtt indulhassunk el azon az utazáson, amely az első esküvői előkészületektől a házasságkötés csodálatos élményéhez vezet.


Külföldi esküvő

Kattintson a képre a galléria megnyitásához

"Vár a csodás Itália!"

Vár a csodás Itália! Olaszország a romantika és " la dolce vita" hazája. Lehetőségünk nyílt arra, hogy ezt az életérzést átadhassuk érdeklődőink részére egy-egy rendezvény alkalmával, legyen szó esküvőről vagy céges programokról.

Velencében a hangulatos lagunákon át vezető úton egy rendezvényhajó keretein belül tudjuk megvalósítani álmaitokat, míg Jesoloban a kellemes Adria partján fekvő városban, mediterrán hangulatban, több fős szállodai ellátással tudunk rendezvényeket lebonyolítani.

Azonban ez csak egy szelete csapatunk lehetőségeinek, kínálatunk folyamatosan bővül az igényekhez mérten, hiszen kinti partnereink északtól-délig segítségünkre vannak álmaitok megvalósításában.


Rendezvényszervezés

Kattintson a képre a galléria megnyitásához

"Az emlékezetes rendezvények gyakran egy kósza gondolattal kezdődnek"

Az emlékezetes rendezvények gyakran egy kósza gondolattal kezdődnek. A tervezés fázisában dől majd el, hogy mekkorára nőhet ez az ötlet. A teljeskörű rendezvényszervezés területén szerzett tudásunk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy Ön is biztos lehessen benne: valami nagy és maradandó dolog megvalósításában vesz részt. Az általunk szervezett rendezvényeken szeretnénk elfeledtetni a hétköznapokat és elérni, hogy megbízóink és vendégeik elengedjék magukat, rácsodálkozzanak az apró részletekre és élvezzék az esemény minden pillanatát.

Cégünk a megfelelő partner az Ön számára, bármilyen rendezvény ötlet fogalmazódott meg Önben, legyen az konferencia, meeting, teambuilding, gálaest vagy akár egy kongresszus. A Dreamcatcher-team átveszi Öntől a tervezés, tanácsadás és a lebonyolítás feladatait. Bár a rendezvények sikeréért tevékenykedő csapatunk rendkívül sokszínű, a lelkesedés és a szenvedély, amellyel a szervezést végezzük, mindannyiunkban azonos.

A Dreamcatcher-team mindent megtesz azért, hogy az Ön rendezvénye is sikeres, felejthetetlen esemény legyen, amelyről még sokáig beszélnek majd. Fontos számunkra a megbízóinkkal folytatott folyamatos és személyes kommunikáció, melynek segítségével egy minden részletre kiterjedő, személyre szabott és költségtudatos tervet valósítunk meg.